Фики Стораро е най-вероятният победител в новия сезон на Като две капки

...
Фики Стораро е най-вероятният победител в новия сезон на Като две капки
Коментари Харесай

Фики Стораро печели Капките?

 Фики Стораро е най-вероятният победител в новия сезон на  " Като две капки вода ". Още в първия епизод на предаването синът на Тони Стораро отвя конкуренцията с брилянтното си преобразяване в облика на Стиви Уондър. Преди старта мнозина смятаха, че Фики ще се издъни, защото няма да се оправи добре с други жанрове отвън чалгата.

В първия си лайф обаче той потвърди, че може да пее освен кючеци. Стораро-младши изненада и с много положително наречие на британски език. Преди 4 години той стана обект на гаври поради песента си Is This Love, в която се изложи грубо с езика на Шекспир. Явно артистът е тръгнал на уроци по британски, тъй като в Капките се оправи доста по-добре с Isn`t She Lovely на Стиви Уондър. 

Журито и публиката го оцениха с най-вече точки, а точно любовта на феновете подухва на мисълта, че тъкмо той може да е огромният победител в шоуто тази година. Друг любимец за успеха е Димитър Маринов, за който също е съвсем несъмнено, че ще влезе във финалната четворка. Той се оправи доста добре с облика на Франк Синатра, а и е обичан от феновете откакто преди година на Оскари-те излезе с българското знаме на сцената, когато " Зелената книга " сграбчи статуетката за най-хубав филм, написа " Галерия ".

Може би най-голямото отчаяние от първата вечер е Галка от Каризма. Тя се показа доста зле като Мадона и даже пя подправено. Със сигурност обаче най-голямо шоу тази година ще направи Луна. Фънки и Юлиян Вергов не скриха неприязънта си към нея, а тя показва за следващ път, че не търпи рецензия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР